Marion (56) uit Leiden: Privé les aan huis en geen ervaring vereist. Dit was echt iets voor mij omdat ik daardoor een op een les krijg en niet met een vraag in een groot leslokaal moet wachten totdat de docent gelegenheid heeft mijn vraag te beantwoorden.      Lees meer...

WIE ZIJN WIJ? WERKWIJZE ONZE DIENSTEN PRIJZEN CONTACT

Startpagina  >>  Onze diensten

ONZE DIENSTEN

De ComputerCoach biedt persoonlijke coaching op maat voor iedereen in de omgeving van Leiden die in een vertrouwde en ontspannen omgeving de computer wilt ontdekken. Van mensen die nog nooit een computer hebben aangeraakt tot doorgewinterde computerfans: u kunt bij ons terecht! Wij zorgen ervoor dat er voor uw wens een oplossing is!

Heeft u hulp nodig bij een specifiek probleem of programma, zoals Skype of Excel, dan kunt u ons ook zonder problemen inschakelen. Ook bij wat praktischere problemen zoals een trage computer of andere irritaties of onhandigheden die u tegenkomt tijdens het computergebruik bieden wij hulp. Dit kan neerkomen op het opschonen van uw computer, opnieuw installeren van uw computer of het aanschaffen van nieuwe apparatuur en programma's. Met onze ruime ervaring op het gebied van computers, zorgen wij dat er voor uw wens een oplossing komt.

Een handzaam en populair alternatief voor een computer is een tablet (bijvoorbeeld de iPad). Mocht u hulp nodig hebben bij het gebruik van zo’n tablet dan kunnen wij u zeker helpen. Met een paar lessen zult u merken hoe handig zo’n apparaat kan zijn!

Klik hier voor ActiVite ledenkorting

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
© 2010-2014 De ComputerCoach