Marion (56) uit Leiden: Privé les aan huis en geen ervaring vereist. Dit was echt iets voor mij omdat ik daardoor een op een les krijg en niet met een vraag in een groot leslokaal moet wachten totdat de docent gelegenheid heeft mijn vraag te beantwoorden.      Lees meer...

WIE ZIJN WIJ? WERKWIJZE ONZE DIENSTEN PRIJZEN CONTACT

Startpagina  >>  Anderen over ons

Anderen over ons

Wij vragen onze cliënten regelmatig onze diensten te beoordelen. Op die manier kunnen wij onze diensten precies afstemmen op de wensen van de cliënt. Klik op één van de verhalen van cliënten hieronder om te zien wat zij van ons vinden!


Dhr. Fredriksz (86) uit Leiderdorp

L.S.

Leiderdorp, 15 september 2010

Met de 'DE COMPUTER COACHES' (DCC) ben ik enige tijd geleden in contact gekomen n.a.v. gesprekken met onze kleinkinderen over SKYPE, MSN, HYVES en meer van die eigentijdse uitdrukkingen die ik niet begreep.

Één mailtje leverde een afspraak op met de student SVEN ASKES, één van de partners van DCC. Deze eerste afspraak bracht me al gelijk tot de conclusie, dat ik te maken had met een serieus, degelijk en betrouwbare organisatie, die vooral ouderen, enorm bij kan staan bij hun computer-problemen! Met name Sven kan met geduld, duidelijkheid en kennis voor welhaast elk probleem een oplossing vinden.

Het is daarom niet te verwonderen, dat wij bij elke 'ongeregeldheid' met de computer (en dat zijn er vele) gelijk de hulp inroepen van DCC!

Mijn echtgenote en ik, wensen DCC dan ook een goede en succesvolle toekomst en hopen nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken.

J. FredrikszKlik hier voor ActiVite ledenkorting

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
© 2010-2014 De ComputerCoach