Sophia Reijnierse (65) uit Leiderdorp: Ik had echt nooit gedacht dat ik zo in de ban zou raken van de computer en dat heeft toch te maken met hoe de coach het gebracht heeft. Er is een wereld voor mij opengegaan!      Lees meer...

WIE ZIJN WIJ? WERKWIJZE ONZE DIENSTEN PRIJZEN CONTACT

Startpagina  >>  Anderen over ons

Anderen over ons

Wij vragen onze cliënten regelmatig onze diensten te beoordelen. Op die manier kunnen wij onze diensten precies afstemmen op de wensen van de cliënt. Klik op één van de verhalen van cliënten hieronder om te zien wat zij van ons vinden!


Jan Schoute (55) uit Leiden

Voor mijn studie moest ik, digibeet, nogal wat computerwerk doen. Dit leverde behoorlijk wat problemen op. Zo moest ik bijv. een bibliografie maken, waarin de naam van de schrijver, de titel van het boek, het jaar van publicatie e.d. moesten staan. Ik wist me hier geen raad mee.

Toevallig stuitte ik op een advertentie van de Computer Coach. Zodoende kwam ik in contact met Sven. Hij pakte het stapje voor stapje aan. Zijn uitleg was duidelijk en sommige dingen schreef hij voor me op, zodat ik het allemaal nog eens kon oefenen. Uiteindelijk kreeg ik ook de bibliografie voor elkaar. Het leverde me een 7 op.

Het goede van de Computer Coach is dat je geen overtollige informatie krijgt. Je probleem wordt meteen aangepakt. En je hoeft je huis er niet eens voor uit. Als ik weer eens een computerprobleem heb, neem ik zeker weer contact op met Sven.

Jan Schoute.Klik hier voor ActiVite ledenkorting

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
© 2010-2014 De ComputerCoach