Jan Schoute (55) uit Leiden: Het goede van de Computer Coach is dat je geen overtollige informatie krijgt. Je probleem wordt meteen aangepakt. En je hoeft je huis er niet eens voor uit!      Lees meer...

WIE ZIJN WIJ? WERKWIJZE ONZE DIENSTEN PRIJZEN CONTACT

Startpagina  >>  Anderen over ons

Anderen over ons

Wij vragen onze cliënten regelmatig onze diensten te beoordelen. Op die manier kunnen wij onze diensten precies afstemmen op de wensen van de cliënt. Klik op één van de verhalen van cliënten hieronder om te zien wat zij van ons vinden!


Mw. van der Kwaak (56) uit Leiden

Als kapster ben ik altijd bezig met de persoonlijke verzorging van mensen die graag met een verzorgd kapsel de wereld in stappen maar naast deze persoonlijke behandeling heeft ook de computer zijn intrede gemaakt in de kapsalon. Niet om kapsels te maken maar vooral om klantengegevens te verzamelen zodat een persoonlijker advies gegeven kan worden aan de klant aan de hand van de uit het verleden opgebouwde gegevens. Mijn werkgever verplichte mij te werken met diverse computers en dus ook programma's.

Helaas was mij de computerwereld onbekend en dus moest ik echt aan de bak om te zorgen dat ik de diverse computer programma's op de werkvloer kon bedienen.

Hoe, wat en waar kan ik dit leren. s'Avonds na werktijd in groepsverband, wat is een goede cursus en wat heb je allemaal nodig of moet ik leren.

Geheel onverwachts lag op de deurmat een Flyer van DE Computercoach. Privé les aan huis en géén ervaring vereist. Dit was echt iets voor mij omdat ik daardoor één op één les krijg en niet met een vraag in een groot leslokaal moet wachten totdat de docent gelegenheid heeft mijn vraag te beantwoorden.

Een overweging waard dus en heb eerst telefonisch contact opgenomen daar ik natuurlijk wel wilde weten wie mijn docent zou worden en haal ik niet zomaar iemand (binnen) in mijn huis.

Ik kreeg Sven aan de lijn en zijn compagnon Huub bleken de docenten te zijn. Na een uitgebreid gesprek heb ik begin juni een afspraak gemaakt voor mijn eerste (introductie) les. Mijn docent was Huub een zeer rustige uiterst keurige maar met name geduldige (student scheikunde) docent die perfect weet hoe hij mij alles moet uitleggen zodat ik het ook goed begrijp, onthou en toepas.

Na een algemene basis cursus kreeg ik toch wel de smaak te pakken en Huub heeft mij de twee vervolg cursussen internet en e-mail gedoceerd. Mijn werkgever is heel blij met mijn keuze en ontwikkeling en ik merk dat ik iedere avond tijd achter de computer doorbreng. Uiteraard om te oefenen maar met name zoeken naar informatie via internet is voor mij een stimulans om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen.

De computercoach is voor mij dé oplossing geweest om mij het gevoel te geven in het computer tijdperk mee te kunnen draaien en hierdoor zelfstandiger te kunnen zijn en blijven. Ik wens Huub en Sven een hele goede toekomst met jullie COMPUTERCOACH.

Hoogachtend,

Marion van der KwaakKlik hier voor ActiVite ledenkorting

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
© 2010-2014 De ComputerCoach